Media

Τα σαΐνια και τα μπάζα του Σκάι

Τα σαΐνια και τα μπάζα του Σκάι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκεί στο Σκάι υπάρχουν δημοσιογράφοι πολύ σαΐνια. Αν αποφασίσουν να κάνουν σωστή και έντιμη δημοσιογραφία θα τρίβουμε τα μάτια μας, εμείς οι υπόλοιποι. Αν δεν πιστεύετε, ιδού και η απόδειξη.

Ανήμερα των Χριστουγέννων στο δελτίο ειδήσεων τα σαΐνια του Σκάι  κατάφεραν το ακατόρθωτο. Βρήκαν μία γυναίκα ΑμΕΑ, που πέρυσι δεν είχε πάρει το κοινωνικό μέρισμα και πολύ ορθά ήταν ευτυχισμένη, που το πήρε φέτος και θα περάσει καλύτερες γιορτές.

Ομως, φαίνεται ότι υπάρχουν και μπάζα. Γιατί μπάζα πρέπει να είναι κάποιοι ή κάποιες από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο πολίτη από τα 2.700.000, που είχαν πάρει πέρυσι το κοινωνικό μέρισμα, αλλά φέτος δεν πρόκειται να το πάρουν γιατί η κυβέρνηση αντί για 780 εκατομμύρια ευρώ θα διαθέσει 225 εκατομμύρια μαζί με τη δεύτερη αύξηση  των 50 εκατ. ευρώ (αλήθεια πως και δεν μπορούσαν να βρουν τα χρήματα στην αρχή, αλλά τα εντόπισαν μετά την κατακραυγή;), για να μας πει πόσο άσχημες θα είναι οι γιορτές χωρίς το κοινωνικό μέρισμα, που είχε πάρει πέρυσι.

Εκτός κι΄ αν το κανάλι έδωσε εντολή να μην βρουν τέτοιους πολίτες (πράγμα που δεν το χωράει το μυαλό μου), αλλά και να μην κάνουν συγκρίσεις με το παρελθόν. Δεν το πιστεύω γιατί στο Σκάι κυριαρχεί το δημοσιογραφικό πνεύμα Πορτοσάλτε, του μεγαλύτερου ιερουργού της σύγχρονης δημοσιογραφίας…

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X