Media

Θανάσης Μιχαηλίδης: Κοκό Ζαμέ (vid)

Θανάσης Μιχαηλίδης: Κοκό Ζαμέ (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με νέο καυστικό βίντεο και αυτή την εβδομάδα ο Θανάσης Μιχαηλίδης σχολιάζει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα.

Στο στόχαστρο του ηθοποιού και σκηνοθέτη βρίσκεται ο Ντογιάκος και η προκλητική του γνωμοδότηση, οι νέες αποκαλύψεις για τις «γαλάζιες» ακρίδες και ο θάνατος του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ.

«Την ώρα που «εισαγγελείς» καταπατούν κάθε συνταγματικό απομεινάρι, απαγορεύοντας με το έτσι θέλω την έρευνα της ΑΔΑΕ στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, την ώρα που συνταγματολόγοι ουρλιάζουν για την κατάφορη καταπάτηση του συντάγματος από τον ”ακόλουθο-διεκπεραιωτή” του Μαξίμου, Ντογιάκο, την ώρα που παιδιά πεθαίνουν σε χαλασμένα ασθενοφόρα περιφερόμενα από πόλη σε πόλη, την ώρα που δεν υπάρχει φάρμακο ούτε για δείγμα στα φαρμακεία, έρχεται ΜΕΣΑ στις ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ο θάνατος του ΕΚΠΤΩΤΟΥ να ταράξει την φίλα προσκείμενη σ΄αυτόν κυβέρνηση της ΝΔ και του αρχηγού της που έχασε έναν οικογενειακό φίλο και ευεργέτη.. Δόξα στο λαό που έδιωξε τους περιδρομιάρηδες από τη χώρα! Δόξα σ΄αυτούς που σε λίγο θα διώξουν ΚΑΙ τα απομεινάρια τους!!!», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην περιγραφή του νέου του βίντεο.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X