Media

Θανάσης Μιχαηλίδης: «Μπουφάν ζαμέ, αυγά ποσέ, μπιντέ χαμπλό» (vid)

Θανάσης Μιχαηλίδης: «Μπουφάν ζαμέ, αυγά ποσέ, μπιντέ χαμπλό» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και αυτή την εβδομάδα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης σχολιάζει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο την επικαιρότητα.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά η κηδεία του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, η επίσκεψη Μητσοτάκη στον Κορυδαλλό, το «γαλάζιο» μπλόκο στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο, η λάσπη ΝΔ και Καλογρίτσα, τα γαλλικά του Δημητρακόπουλου και η ζωή της Καϊλή στο κελί των Βρυξελλών.

Στην περιγραφή του βίντεο ο Θανάσης Μιχαηλίδης αναφέρει:

Τον θάψανε τον μακαρίτη, τον κλάψανε κάποιοι που δεν έχουν να φάνε, τον τίμησαν οι κυβερνούντες, τον λιβανίζουν ακόμα τα κανάλια κι ο προσεχώς ΤΕΩΣ Πρωθυπουργός, επισκέφτηκε τον Κορυδαλλό…Τον τραβάει η περιοχή.. Κάτι του λέει πως εκεί θα περιφέρεται μελλοντικά…Τάισε κουτόχορτο τον κόσμο πως οι φυλακές θα φύγουν το ΄21 το ΄22 το ΄23, άντε μέχρι το ΄42 το πολύ…ξέχασε να αναφερθεί στα 4.5εκ. ευρώ της Δούρου για το γκρέμισμα της πτέρυγας των γυναικείων φυλακών και τη δημιουργία Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής στην περιοχή κι έφυγε καμαρωτός σαν λόρδος… Την ίδια ώρα τα τσιράκια του απέρριπταν την πρόταση Ράμμου να φέρει στη Βουλή στοιχεία για τις παρακολουθήσεις.. ο Στουρνάρας δικαιώνει τον Βαξεβάνη για τη λάσπη ΝΔ και Καλογρίτσα, ο Παππάς τους ξεβρακώνει στα δικαστήρια κι ο Δημητρακόπουλος με άπταιστα Γαλλικά Σορβόννης μας ενημερώνει πως η Καϊλή βασανίζεται στα μπουντρούμια των Βρυξελλών.. ΜΠΟΥΦΑΝ ΖΑΜΕ..ΜΠΙΝΤΕ ΧΑΜΛΌ…ΑΥΓΆ ΠΟΣΕ..ΚΚΕ ΣΕΛΕΤΕ..

Δείτε το βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X