Media

The Bachelor: Έξαλλος ο Παναγιώτης με τα… πεθερικά! video

The Bachelor: Έξαλλος ο Παναγιώτης με τα… πεθερικά! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αποφάσισε να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα με τις τέσσερις φιναλίστ και να γνωρίσει τους γονείς τους! Η πρώτη οικογένεια που γνώρισε ο γοητευτικός εργένης ήταν της Βίβιαν και πιο συγκεκριμένα τη μητέρα της Όλγα και τον πατριό της, Δημήτρη.

Βέβαια, ο κ. Δημήτρης, ο οποίος μεγάλωσε την 23χρονη φοίτητρια σαν κόρη του, δεν δίστασε να μπει κατευθείαν στο ψητό και να ρωτήσει τον Παναγιώτη αν θέλει οικογένεια. Με ειλικρίνεια, ο γοητευτικός άντρας απάντησε πως εννοείται θέλει, αλλά πρώτα ένα ζευγάρι πρέπει να ζήσει τον έρωτά του, πριν έρθουν όλα τα υπόλοιπα. Στη συνέχεια, βέβαια, η μητέρα της Βίβιαν λίγο άκομψα αναφέρθηκε στον πρώην της κόρης της, λέγοντας πως τον είχε σαν παιδί της, κάτι που ενόχλησε αρκετά τον Παναγιώτη.

Χριστίνα Μπόμπα: Η θεία της…είχε βρει στο φλιτζάνι τα δίδυμα (video)

“Ένιωσα λίγη αμηχανία όταν μου είπε ότι έχει ακόμη επικοινωνία με τον πρώην σύντροφο της κόρης της. Καλά ας τον πάρει και εγώ κουμπάρος! Η μητέρα της μιλάει συνέχεια για εκείνον, μάλλον τον θέλει για γαμπρό πιο πολύ από εμένα” δήλωσε φανερά ενοχλημένος ο Παναγιώτης.

Δείτε όσα έγιναν στο The Bachelor

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X