Media

Θυμός στο Open για την Κατερίνα Καινούργιου

Θυμός στο Open για την Κατερίνα Καινούργιου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φάουλ και μάλιστα μεγάλο θεωρούν στο Open τη  στάση που κρατά η Κατερίνα Καινούργιου προς το κανάλι της. Και αναφέρονται στις συνεχείς σπόντες ή να εμφανίζεται πως δεν γνωρίζει πράγματα για τα υπόλοιπα προγράμματα του σταθμού, θεωρώντας ότι δεν είναι και πολύ επαγγελματικό αλλά ούτε και ωραίο, για τον σταθμό που τη στηρίζει από την εποχή που έκανε 5%.

Αν έχεις πρόβλημα με το κανάλι σου – λένε στην Παιανία-, είτε με τα στελέχη, είτε με την ιδιοκτησία, είτε με τη διοίκηση, κάνεις τη δουλειά σου και με την ολοκλήρωση της σεζόν ενημερώνεις ότι φεύγεις.

Γιαυτό εξάλλου υπάρχουν τα συμβόλαια -και οι ρήτρες στα συμβόλαια- ώστε τα πάντα να «δουλεύουν» μέσα σε  ένα θεσμικό πλαίσιο. Η Ελένη Μενεγάκη έφευγε από τον Alpha – θυμίζουν οι ίδιες πηγές του σταθμού-, και διαφήμιζε το καλοκαιρινό πρόγραμμα του σταθμού!

Ενώ επικαλούνται και τον στάση που κρατά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος  για να καταδείξουν τη συμπεριφορά της Καινούργιου προς το κανάλι που την πληρώνει.  Καταλήγοντας ότι η υπερβολική έπαρση είναι κακό πράγμα, όχι μόνο στα τηλεοπτικά, αλλά παντού στη ζωή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X