Media

Το μεγάλο κάζο του Σκάι

Το μεγάλο κάζο του Σκάι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εκεί στο Σκάι φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να κάνουν χαρακίρι για το χατήρι του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πως αλλιώς να εξηγήσεις ότι ενώ βλέπουν πως οι ενημερωτικές εκπομπές καταποντίζονται στο δυναμικό κοινό (από 17 ως 54 ετών) συνεχίζουν να παίζουν το ίδιο έργο, σαν χαλασμένος δίσκο στο πικ-απ.

Και για να μην λέμε λόγια μόνο, θα πούμε και αριθμούς που αποκαλύπτουν την πανωλεθρία του καναλιού. Σε τρεις από τις ενημερωτικές εκπομπές έχουν γίνει ρουτίνα τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Το Σήμερα με πρωταγωνιστή τον βαμμένο (όχι Νεοδημοκράτη)…Μάξιμο την Πέμπτη είχε 9,1%. Οι αταίριαστοι που πληρώνουν επιπλέον και τη μετακίνηση ώρας για να χωρέσει η Φαίη Σκορδά, δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι. Την Πέμπτη πέτυχαν 6,9%. Και το βαρύ πυροβολικό, η Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο είχε άλλη μία μεγάλη επιτυχία με ένα 7,9%.

Θα ανταπαντήσουν πως στο σύνολο πετυχαίνουν αξιοπρεπείς επιδόσεις. Σωστά. Χάρη στον Γιώργο Αυτιά οι συνταξιούχοι πιάνουν στασίδι στον Σκάι. Και το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξουν κι΄ αυτοί την μονόπλευρη ενημέρωση;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X