Media

Το νέο ρεκόρ γελοιότητας του Αρη Πορτοσάλτε

Το νέο ρεκόρ γελοιότητας του Αρη Πορτοσάλτε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οταν η γελοιότητα δεν έχει όρια στην υπεράσπιση της κυβέρνησης θα ακούσουμε τα όσα βλακώδη μπορεί να κάποιος στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την κυβέρνηση. Και βεβαίως πρωταθλητής είναι, ποιος άλλος, ο Αρης Πορτοσάλτε. Με πολύ μεγάλη διαφορά και επάξια κερδίζει τον τίτλο ο δημοσιογράφος (;) του Σκάι.

Δείτε τι είπε ο αφιλότιμος για τον αποκλεισμό για 9 ώρες των πολιτών στην Αθηνών Κορίνθου όταν πήρε φωτιά το βυτιοφόρο. Λοιπόν που λέτε ο Αρης Πορτοσάλτε πρότεινε μία διαφορετική λύση για να αποφεύγουν οι «οδηγοί» την ταλαιπωρία εν μέσω κίνησης ή έκτακτων περιστατικών, όπως η ανατροπή βυτιοφόρου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

«Πριν από δύο εβδομάδες έγινε το ατύχημα στην Εθνική Οδό και έψαχναν νερό, έλεγαν πως ο Μητσοτάκης δεν μας έφερε νερό. Για πολλές ώρες έμεινε κλειστός ο δρόμος και δόξα τω Θεώ δεν θρηνήσαμε θύματα. Απλώς μείναμε στο ατύχημα, ενώ την ίδια ώρα υπήρξε μεγάλο κύμα διαμαρτυριών, καθώς έκλεισε ο δρόμος και ο Μητσοτάκης δεν ήταν εκεί, για να μοιράσει νερό. Βγήκαν οι έρημοι τροχονόμοι για να μοιράσουν νερό, αλλά είναι η δουλειά τους αυτή; Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οποιοδήποτε ταξίδι, να έχεις μία ντουζίνα μέσα στο αυτοκίνητο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Έτσι γίνεται παντού και εγώ με το νερό κυκλοφορώ, διότι μπορεί να κλείσει ο δρόμος και να μείνω για πολλές ώρες μποτιλιαρισμένος. Εγώ έχω νερό μέσα στο αυτοκίνητό μου. Σε υπεραστικό ταξίδι οπωσδήποτε νερό» πρόσθεσε, προκαλώντας την αντίδραση του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου.
Μπροστά στο μέγεθος της γελοιότητας του Αρη χάνεις όχι μόνο τα λόγια σου, αλλά και τη διάθεση να κάνεις χιούμορ. Οργίζεσαι…
Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X