Media

«Το πρωινό»: Σε παράλληλο σύμπαν η Φαίη Σκορδά στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου

«Το πρωινό»: Σε παράλληλο σύμπαν η Φαίη Σκορδά στη συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου βρέθηκε σήμερα (18/11) στο πλατό της εκπομπής «Το πρωινό» (ΑΝΤ1) και εξέφρασε το παράπονό του, ότι δεν έχει προτάσεις για να συμμετάσχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά. Ακόμη, δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία του.

Στο μεταξύ η Φαίη Σκορδά ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ο ηθοποιός έλεγε ότι δεν έχει προτάσεις για να εργαστεί στην τηλεόραση κι εκείνη τον ρωτούσε αν απορρίπτει προτάσεις για δουλειά. Στιγμές νωρίτερα ο Γιώργος Κωνσταντίνου έλεγε ότι είχε χρόνια να παίξει στην τηλεόραση και μόλις πρόσφατα είχε γκέστ εμφάνιση στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» και η παρουσιάστρια τον ρώτησε πότε ήταν η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του. Ωραία πράγματα στο «Πρωινό».

 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε,  στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο. «Είναι χαρακτήρες ανθρώπων. Νιώθουν ότι εξουσιάζουν και κρατούν το σύμπαν. Δεν μου έχει τύχει εμένα. Ο Κάρολος Κουν πετούσε τασάκια, όχι όμως με κακία. Υπάρχουν σκηνοθέτες που είναι ανασφαλείς και κομπλεξικοί, δεν σηκώνουν κουβέντα. Ο Κουν ήθελε την τελειότητα», σημείωσε.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκάλυψε ότι είναι 88 ετών. «Δεν την καταλαβαίνω την ηλικία μου. Πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από το μυαλό. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, ίσως το dna. Πρέπει να λέμε πάντα “μπορώ”, είναι ψυχολογικό. Εγώ το καταλαβαίνω και είναι μία εσωτερική δύναμη. Δεν θα πω ποτέ ότι είναι αδύνατο. Δεν έφτασα ποτέ σε σημείο να αρρωστήσω και να φοβηθώ. Δεν προσέχω τίποτα. Το μυαλό μου το εξασκώ, γράφοντας και μελετώντας» τόνισε.

Το ρεσιταλ Σκορδά απο το 03.52” κι έπειτα στο βίντεο με τη συνέντευξη που ακολουθεί

https://www.youtube.com/watch?v=gn9yLmxt3LQ

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X