Media

Τρεις Ελληνίδες ηθοποιοί κατήγγειλαν πασίγνωστο συνάδελφό τους

Τρεις Ελληνίδες ηθοποιοί κατήγγειλαν πασίγνωστο συνάδελφό τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις στον χώρο του θεάματος, καθώς τρεις Ελληνίδες ηθοποιοί κατήγγειλαν άνδρα συνάδελφό τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, πρόκειται για τις Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, οι οποίες και κατηγορούν τον πασίγνωστο ηθοποιό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ζητώντας παράλληλα την διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στο Open: «Είναι πολλές (οι καταγγελίες). Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αριθμούς, δηλαδή όποιον αριθμό και να πούμε, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πολύ μικρότερος ή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος στο τέλος. Ηδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι καταγγελίες».

Μεταξύ των καταγγελιών ξεχωρίζουν τρεις σοβαρές μαρτυρίες σε βάρος πολύ γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, που θα ταράξουν τα συθέμελα του θεάτρου.

Οι άνθρωποι του θεάτρου σπάνε τη σιωπή τους και τον λόγο έχει τώρα το νεοσύστατο πειθαρχικό συμβούλιο, στο οποίο θα κληθούν άμεσα να δώσουν εξηγήσεις οι εμπλεκόμενοι.

Αποκάλυψη – «βόμβα»-Λύδια Σέρβου: Ο Δήμος Μούτσης με κλείδωσε στο σπίτι

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X