Media

Βίκυ Σταυροπούλου: Αποκαλύπτει εάν πληρώθηκε για το σποτ του «Μένουμε ασφαλείς»

Βίκυ Σταυροπούλου: Αποκαλύπτει εάν πληρώθηκε για το σποτ του «Μένουμε ασφαλείς»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βίκυ Σταυροπούλου όπως και οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Θοδωρής Αθερίδης και Ελεονώρα Μελέτη, πρωταγωνίστησε σε ένα σποτ έτσι ώστε να ενημερώσει τον κόσμο για τα μέτρα ασφαλείας.

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε σποτ όπου μας αναφέρει τη σημασία του moto «Μένουμε ασφαλείς», και μας δείχνει πως να φτιάξουμε μια μάσκ αγαι το πρόσωπο μας.

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν πληρώθηκε για τη συμμετοχή της και η ίδια απάντησε μέσω του Instagram!

«Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζί ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά», έγραψε στην ανάρτηση της η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζι ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά 😀🤝

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vickystavropoulouofficial) στις

Δείτε ακόμη: Τέλος το «Καφέ της Χαράς»!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X