Media

Μενεγάκη: Η «ψύχρα», η επιστολή και το άγριο παρασκήνιο με τον Alpha!

Μενεγάκη: Η «ψύχρα», η επιστολή και το άγριο παρασκήνιο με τον Alpha!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η παρουσιάστρια είχε κάνει συζητήσεις με το κανάλι το οποίο ήθελε να συνεχίσου τη συνεργασία τους αλλά με νέους οικονομικούς όρους. Οι συζητήσεις όμως δεν απέδωσαν «καρπούς» με τις σχέσεις της Μενεγάκη και του Alpha να είναι «ψυχρές» από το φθινόπωρο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «secret».

Η Μενεγάκη και η επιστολή του «τέλους»

Τα δημοσιεύματα και οι φήμες από τότε «φούντωσαν» για μεταγραφή της ωραίας Ελένης σε άλλο κανάλι ή ακόμα και την αποχή της από την τηλεόραση. Αφού το σκέφτηκε καλά έστειλε επιστολή στους ιθύνοντες του σταθμού ανακοινώνοντάς τους την απόφασή της. Έγινε συζήτηση εκ νέου αλλά υπήρξε διαφωνία που αφορούσε στο κατά πόσο ήταν κερδοφόρα η

GNTM: «Σφάζονται» οι υποψήφιοι αντικαταστάτες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου! video

Η Ελένη στα 50 της επέλεξε να σταματήσει την τηλεόραση για κάποιο διάστημα αφήνοντας μια πόρτα ανοιχτή για το μέλλον. Προς το παρόν περιμένει να ρίξει αυλαία η εκπομπή και να ετοιμάσει βαλίτσες για την επίγειο παράδεισό της τα Άχλα της Άνδρου. Το φθινόπωρο θα ταξιδέψει στην Αμερική καθώς ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος θα βρίσκεται εκεί για σπουδές από τον Οκτώβριο.

Ελένη Μενεγάκη

«Σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πω αφού αρχίσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει από το καλοκαίρι που δεν θα σκέφτομαι δουλειά. Τίποτα δεν κάνω στην τύχη και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής, ποτέ», δήλωσε στους δημοσιογράφους η παρουσιάστρια λίγο μετά την ανακοίνωσή της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X