Media

Μιμή Ντενίση: Ξέσπασε για τα ταξίδια στο Ντουμπάι

Μιμή Ντενίση: Ξέσπασε για τα ταξίδια στο Ντουμπάι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για μια ακόμη φορά ακούσαμε τη Μιμή Ντενίση να εκφράζει την άποψη της για το ζήτημα του κορονοϊού και μέσω της εκπομπής Live News, αναφέρθηκε στα ταξίδια που έκαναν άνθρωποι της κοσμικής Αθήνας στο Ντουμπάι.

Η Μιμή Ντενίση μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου θέλησε να να πει την άποψη της για όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για τα περίφημα ταξίδια στο Ντουμπάι!

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτυ, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται.. πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Εμένα με ενόχλησε αυτό που έγινε, όχι γιατί… ο καθένας είναι ελεύθερος, ανάλογα με τα οικονομικά του και με όλα να κάνει ό,τι του αρέσει. Και εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μείνει μονίμως στην Ελλάδα, έχω ταξιδέψει παντού. Όμως, είναι μία ιδιαίτερη εποχή και είναι θέμα για ‘μένα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτήν την εποχή όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι διασωληνωμένοι, άλλοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, και άλλοι επίσης δεν έχουν να φάνε. Δεν είναι η στιγμή για φανφάρες. Εδώ δεν τις κάνουμε… κοντεύει να περάσει απαρατήρητο το ’21, θα τις κάνουμε για πάρτι και για διακοπές; Αυτή είναι η άποψή μου» πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Οι μεγάλες ανατροπές του MasterChef!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X