Πολιτική

Μήνυση στον Μπογδάνο για άθλια και επικίνδυνη ανάρτηση

Μήνυση στον Μπογδάνο για άθλια και επικίνδυνη ανάρτηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι αδιανόητη η αθλιότητα που έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Θα λέγαμε πως είναι και επικίνδυνη, αν δεν προερχόταν από ένα υπερφίαλο θερμοκέφαλο, ο οποίος στο παρελθόν παρότρυνε τα τανκς να γκρεμίσουν την πύλη της ΕΡΤ.

Το Σάββατο ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναρτώντας δημοσίευμα στο προφίλ του για το τουρκικό τεθωρακισμένο που τραβούσε με σχοινιά να ρίξει τον φράχτη στον Έβρο, πρόσθεσε το εξής ανόητο, αλλά διχαστικό σχόλιο αν το πάρουμε σοβαρά: «Με τις πλάτες των συριζαίων».

Υπαινισσόμενος ότι η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει πλάτες στην τουρκική επιθετικότητα.

Μετά την ανάρτηση ο γνωστός δικηγόρος και μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ, Αγαμέμνων Τάτσης, προερχόμενος από τον πατριωτικό σοσιαλιστικό χώρο, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σχετικά με την ανάρτηση του Βουλευτή της ΝΔ.

Ο Αγαμένων Τάτσης δεν έχασε χρόνο, κατέθεσε τη μήνυση το πρωί της Κυριακής, στην οποία χαρακτηρίζει την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «αδιανόητη» και «εθνικά μειοδοτική», και καλεί τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «να καταθέσει τα στοιχεία που τυχόν διαθέτει και τα οποία τον οδήγησαν να προβεί σε αυτή την δημόσια δήλωση».

Εάν δεν υπάρχουν τέτοια στοιχεία, αναφέρει ο μηνυτής, τότε η συγκεκριμένη δήλωση είχε στόχο να διαρρήξει την εθνική ενότητα και ομοψυχία.

Διαβάστε τη μήνυση:

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X