Media

Μιθριδάτης «πετσοκόβει» την κυβέρνηση σε 12 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα (video)

Μιθριδάτης «πετσοκόβει» την κυβέρνηση σε 12 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήρθε… από το πουθενά, ειδικά για εκείνους που δεν γνωρίζουν, αλλά γίνεται σιγά-σιγά talk of the town στο ελληνικό ίντερνετ. To νέο κομμάτι που έβγαλε ο Μιθριδάτης, έχει διάρκεια 12 λεπτών και 50 δευτερολέπτων και αποτελεί μία οργίλη δική του ανακοίνωση για τις πάσης φύσεως κυβερνητικές πολιτικές.

Η κριτική του Ελληνα ράπερ, σ’ αυτό το αν μην τι άλλο πρωτότυπο δημιούργημα, είναι ανηλεής και στοχευμένη. Από τις ρίμες του δε δεν γλιτώνει κανένα από τα τελευταία μεγάλα γεγονότα στη χώρα και κυρίως αυτό της πανδημίας.

Οι κυβερνητικές παλινωδίες, η αστυνομοκρατία, οι «πλάτες» των κυρ – Παντελήδων, η επικίνδυνες γελοιότητες των… επιστημόνων της πανδημίας, ο πόλεμος στην Τέχνη.

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ! Οι «πλάτες» Φώφης σε Κυριάκο για το ΑΣΕΠ, η κομματοκρατία και οι… διευκολύνσεις

Αμέτρητοι στίχοι σε σχεδόν 13 λεπτά και ποιον να πρωτοδιαλέξει κανείς. Ο eretikos.gr θα παραθέσει μόνο αυτόν, χωρίς να ξεχωρίζει τους εξαιρετικά επιτυχημένους υπόλοιπους: «Ατομική ευθύνη λέει η Αυτού Εξοχότης, εκτός αν είσαι της κυβέρνας ή τ’ αφεντικό της».

Ο Μιθριδάτης, μπαρουτοκαπνισμένος αλλά και εμπνευσμένος όσο ποτέ, πηγαίνει την πολιτική καλλιτεχνική παρέμβαση σε άλλα επίπεδα που αξίζει να παρακολουθήσει κανείς ακόμα και αν διαφωνεί με το περιεχόμενο των στίχων.

Το βίντεο, τέλος, όμορφα στυλιζαρισμένο, δίνει στο τραγούδι την κατάλληλη ώθηση…

Πάρτε ανάσα και ακούστε το

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X