Πολιτική

Μητσοτάκης – Γεννηματά: «Όλοι μία γροθιά απέναντι στην Τουρκία»-Η μπηχτή της Φώφης

Μητσοτάκης – Γεννηματά: «Όλοι μία γροθιά απέναντι στην Τουρκία»-Η μπηχτή της Φώφης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενα πολύ μεγάλο “καρφί”  έριξε η Φώφη Γεννηματά στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τα ελληνοτουρκικά και το Ταμείο Ανάκαμψης, καθώς το προηγούμενο τετ α τετ με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα διήρκεσε μιάμιση ώρα.

«Σημασία έχει να μας δουν (οι πολίτες) όλους μια γροθιά και όταν λέω όλους, εννοώ όλους, όχι ανά δύο», είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ρίχνοντας το μεγάλο ¨καρφί¨ αφού εννοούσε τη σύγκλιση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Σε αυτό ο πρωθυπουργός απάντησε: «Μας βλέπουν μία γροθιά, έστω και αν μας βλέπουν ανά δύο», αποκρούοντας την πρόταση της Φώφης Γεννηματά για το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών. Και η κ. Γεννηματά σχολίασε: «Είναι κρίσιμες οι ώρες». Ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε και την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ μιλώντας στον ενικό και χρησιμοποιώντας το μικρό της όνομα.

«Φώφη τι γίνεται;» της είπε και αντάλλαξαν όπως και με τον κ. Τσίπρα νωρίτερα «χειραψία» με τους αγκώνες. «Από απόσταση» σχολίασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και γυρνώντας στους δημοσιογράφους τους είπε: «Με μάσκες βλέπω, μπράβο».

Δείτε ακόμη:

Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Να αποτρέψετε το Ορουτς Ρέις-Μόνο μία η διαφορά με την Τουρκία (βίντεο)

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X