Πολιτική

Μητσοτάκης: Πάλι έκανε την «πάπια» για τα εμβόλια και τα Self Test

Μητσοτάκης: Πάλι έκανε την «πάπια» για τα εμβόλια και τα Self Test
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για άλλη μια φορά ερωτηθείς για το αν είναι δίκαιο και σωστό να κάνουν υποχρεωτικά Self Test μαθητές και εργαζόμενοι (στην περίπτωση που δεν το κάνουν ή θα πάρουν απουσία ή θα χάσουν μισθό) και να μην κάνουν εμβολιασμό υποχρεωτικά οι υγειονομικοί που είναι και στην πρώτη γραμμή και μπορεί να είναι και επικίνδυνο για τη διασπορά του ιού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με νέο ελιγμό απάντησε πως το έχουν στο μυαλό τους άλλα η συζήτηση δεν θα γίνει τώρα..

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών πρέπει να ανοίξει, αλλά όχι τώρα, που το ΕΣΥ κάνει μία μεγάλη προσπάθεια. Θα ξεκινήσει η συζήτηση το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθεί πριν επιβαρυνθούν, όπως γίνεται πάντοτε εκείνη την περίοδο, λόγω της γρίπης, τα νοσοκομεία».

Επίσης η επόμενη γκάφα για τους εμβολιασμούς ήρθε με δύο επικές ατάκες!

Στην ερώτηση μετά το σάλο για τα εμβόλια της Johnson & Johnson και της AstraZeneca πιο εμβόλιο είναι το πιο αποτελεσματικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε χωρίς σκέψη.. «Το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρηγορότερο εμβόλιο», αγνοώντας προφανώς όλες τις ενδείξεις για θρομβώσεις και παρενέργειες.

Και έρχεται η 2η επική ατάκα από τον «λοιμωξιολόγο» Κυριάκο Μητσοτάκη… «Πιο πιθανό είναι τρακάρεις με το αυτοκίνητο παρά να υπάρξουν παρενέργειες», αφού ως γνωστόν όλα σχεδόν τα φάρμακα και τα εμβόλια έχουν παρενέργειες!

Προσοχή στο δρόμο λοιπόν και να φοράτε πάντα ζώνη!!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X