Παρασκήνιο

Νέα κόμματα και παιχνίδια βουλευτών στη δεξιά πολυκατοικία

Νέα κόμματα και παιχνίδια βουλευτών στη δεξιά πολυκατοικία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου   η κλιμακούμενη αυτονόμηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου ο οποίος  πλέον ασκεί αρκετά  συχνά σκληρή  κριτική στην κυβέρνηση.

Και προφανώς πολλοί αναρωτιούνται τι ή ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την στάση του ευρωβουλευτή της ΝΔ  καθώς όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Κύρτσος  ποτέ δεν κάνει τίποτα τυχαία.

Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης εμφανίζονται να ακολουθούν την δική τους γραμμή σε πολλά θέματα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι προσπαθούν να προσεγγίσουν το δεξιό ακροατήριο της ΝΔ  το οποίο ενοχλημένο από την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα αναζητά πολιτική στέγη στον Κυριάκο Βελόπουλο .

Παράλληλα οι πρόεδροι της «Δημιουργίας Ξανά», Θάνος Τζήμερος και της «Νέας Δεξιάς», Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν επίσημα τη συμφωνία των δύο κομμάτων για κοινή εκλογική κάθοδο στις επόμενες εθνικές εκλογές, εξηγώντας ότι «δεν είναι “πολιτικός γάμος”, καθώς τα δύο κόμματα διατηρούν την αυτοτέλειά τους».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Γιώργος Τράγκας με τον Νίκο Νικολόπουλο ίδρυσαν το δικό τους κόμμα, ενώ σε περίοδο ζυμώσεων βρίσκονται οι Ευάγγελος Αντώναρος, Χρήστος Ζώης και Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X