Διεθνή

Νίκη Τζαβέλα: Χαρακτηρίζει εξορκιστή την 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ!

Νίκη Τζαβέλα: Χαρακτηρίζει εξορκιστή την 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το καλύτερα να… μασάς παρά να μιλάς, φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην κυρία Νίκη Τζαβέλα.

Η πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ που έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο το 2011 όταν από το ευρωκοινοβούλιο έλεγε «αν είναι να καεί η Ελλάδα, να καεί για το καλό της Ευρώπης» και μετέπειτα υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Νίκη Τζαβέλα, ξαναχτυπά.Και λέμε ξαναχτυπά γιατί έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να προκαλεί με αυτά που λέει, γράφει, γενικώς πιστεύει. Η Νίκη Τζαβέλα, λοιπόν, παρομοίασε τη 16χρονη ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ με τον εξορκιστή. «Αυτό το μικρομέγαλο, η Greta, μου θυμίζει τον εξορκιστή….», έγραψε η κα. Τζαβέλα.

Δείτε την απαράδεκτη ανάρτηση που έκανε η Νίκη Τζαβέλα

Νίκη Τζαβέλα

Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι συνήθεις για την ίδια τη Γκρέτα. Οι πολέμιοί της τη χτυπούν πάντα στο σύνδρομο Άσπεργκερ και στην εμφάνισή της, κάτι για το οποίο έχει τοποθετηθεί. «Όταν οι εχθροί σου στοχεύουν στην εμφάνιση και τις ιδιαιτερότητές σου, σημαίνει ότι δεν τους έχει μείνει κανένα άλλο όπλο. Και τότε ξέρεις ότι κερδίζεις!

Τα… ρέστα του ο Λοβέρδος με Τσίπρα! «Ψεύδεται όπως αναπνέει»

Έχω σύνδρομο Άσπεργκερ και αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές είμαι κάπως διαφορετική από τη νόρμα. Και, κάτω από τις σωστές συνθήκες, η διαφορετικότητα είναι υπερδύναμη», είχε γράψει πρόσφατα στο facebook.Το post της κας Τζαβέλα έχει προκαλέσει την αντίδραση αρκετών χρηστών στο twitter.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X