Παρασκήνιο

Ντροπή! Σε καραντίνα ο ΣΥΡΙΖΑ από τα κανάλια

Ντροπή! Σε καραντίνα ο ΣΥΡΙΖΑ από τα κανάλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Έντονος  προβληματισμός επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον τρόπο που τους μεταχειρίζονται τα ΜΜΕ. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, την Έφη Αχτσιόγλου και τον Νίκο Παππά  για την οικονομία δεν την  έδειξε κανένα τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ εκτός από το Mega κανένα άλλο κανάλι δεν έπαιξε ούτε  ένα πλάνο.

Πολύ αργά για δάκρυα λένε κάποιοι, καθώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν υπουργοί έκαναν ότι μπορούσαν για να διαρρήξουν τις σχέσεις τους τόσο με τα φιλικά τους ΜΜΕ, όσο και με τα μεγάλα κανάλια.

Στο πρόσφατο  Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία,  πάντως το θέμα συζητήθηκε επί μακρών και ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι υπάρχει  πλέον θέμα δημοκρατίας στην χώρα, καθώς η πλειοψηφία των ΜΜΕ δεν αναφέρουν ούτε το όνομα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η πολυφωνία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι ζήτημα δημοκρατίας είπε στην συζήτηση ο Αλέξης Τσίπρας  αναφερόμενος στο θέμα.

Στην συνεδρίαση σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν δυο απόψεις. Η μία να προσφύγουν  στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο- θα έκανε τα πράγματα χειρότερα-  και η δεύτερη , η πιο ρεαλιστική ανέφερε ότι θα πρέπει να προσαρμοστούν και να δουλέψουν μέσα από το διαδίκτυο και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X