Media

O Αντώνης θέλει να μπει ξανά στο Big Brother

O Αντώνης θέλει να μπει ξανά στο Big Brother
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Big Brother: Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης κατάφερε να προκαλέσει χαμό στα social media αλλά και σε όλη την ελληνική κοινωνία με το χυδαίο σχόλιο που έκανε για τις γυναίκες ενώ μιλούσε στα δίδυμα Βαρουξή.

O παίκτης που έκανε τεράστιο «μπαμ» με τις δηλώσεις του, «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε στον Διονύση Θανασούλα και την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για όλα όσα είπε ενώ βρισκόταν στο σπίτι του Big Brother και ζητά για μια ακόμη φορά «συγνώμη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή με τα ποδήλατα φέρνει αναταράξεις μεταξύ των συγκάτοικων🚲 Ραντεβού αυριο πάλι στις 23:00 @skaitv.gr #BigBrotherGr #SkaiTvGr #NewEpisode

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

«Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά το χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ότι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα», είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης.

Παράλληλα, ο πρώην παίκτης δε δίστασε να αποκαλύψει πως θα ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι από όπου ξεκίνησαν όλα και να δείξει στον κόσμο πως δεν είναι «τέρας». Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, να επιστρέψω για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε συγγνώμη και μετάνιωσα πραγματικά».

Λέτε η παραγωγή του Big Brother να κάνει την ανατροπή και να τον επαναφέρει στο σπίτι; Περιμένουμε να δούμε!

 

Δείτε ακόμη: Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Ο Ανδρέας αποτελεί το 90% των ονείρων μου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X