Διεθνή

Ο άντρας της τη βίαζε επί 10 χρόνια ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους

Ο άντρας της τη βίαζε επί 10 χρόνια ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Jane Hanmore από τη Μεγάλη Βρετανία μίλησε για την απίστευτη κακοποίηση από τον σύζυγό της. Αποκαλύπτοντας ότι ο σύζυγό της τη βίαζε κάθε εβδομάδα επί δέκα χρόνια, και μάλιστα πολλές φορές μπροστά στα παιδιά τους ,ενώ ελπίζει ότι με την δημοσιοποιηση των γεγονότων θα βοηθήσει και άλλα θύματα να πάνε στην αστυνομία και να βρουν δικαιοσύνη.

Η Jane Hanmore, 35 ετών, από την Πουλ, της επαρχείας Ντόρσετ, δεχόταν σεξουαλική και σωματική επίθεση από τον άνδρατης Brian Hanmore, 40 ετών. Τον Ιανουάριο του 2018, ο Hanmore καταδικάστηκε για βιασμό και φυλακίστηκε για 10 χρόνια.

Η Jane, λέει: «Μιλώ για να δείξω σε άλλους ότι μπορείτε να ξαναφτιάξετε τη ζωή σας μετά από κακοποίηση. Δεν είναι ποτέ αργά για να ξεφύγεις και να βρεις δικαιοσύνη ».

Σημειώνει, ότι γνωρίστηκε το 2001 με τον Hanmore , αλλά μέσα σε ένα χρόνο, την κακοποιούσε λεκτικά , λέγοντάς την «χοντρή» και «τεμπέλα».

«Όταν ο γιος μας ήταν ηλικίας πέντε μηνών, με βίασε για πρώτη φορά όταν αρνήθηκε να κάνω σεξ μαζί του», είπε και πρόσθεσε  ότι στη συνέχεια, αισθάνθηκε« ντροπή και αηδιασμό» τόνισε, σύμφωνα με το lipstickalley.com

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεφύγω. Μια μέρα τα παιδιά μπήκαν στην κουζίνα,όταν ο Μπράιαν με βίαζε μπροστά στο νεροχύτη και όταν με ρώτησαν γιατί φώναξα, τους είπα ψέματα ότι είχα κόψει το δάχτυλό μου, και τους είπα να επιστρέψουν στο σαλόνι καθώς εκείνος συνέχιζε.

Ήμουν πολύ φοβισμένη για να πω σε καποιον ότι ο Brian με βίαζε, κανείς δεν θα με πίστευε.

Η Jane δηλώνει τέλος ότι: «Είμαι ανακουφισμένη που είμαι ασφαλής από τα μπράτσα του Brian, αλλά εύχομαι να είχε φυλακιστεί για περισσότερο. Ακόμα προσπαθώ να φτιάξω τη ζωή μου. Ήταν ένα «τέρας», προσθέτοντας: «Δεν είμαι μόνο εγώ που επηρεάστηκα, είναι όλη η οικογένειά μου και ειδικά τα παιδιά μου. Φοβούμαι όμως να σκεφτώ ότι θα μπορούσε να βγει έξω σε πέντε χρόνια»

https://www.youtube.com/watch?v=fJDxpFkHqgo

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Ισπανία: Σκότωσε σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Ο Πούτιν προτείνει στη Σαουδική Αραβία να αγοράσει ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X