Διεθνή

Ισπανία: Σκότωσε σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα μπροστά στα μάτια των παιδιών του

Ισπανία: Σκότωσε σύζυγο, πεθερά και κουνιάδα μπροστά στα μάτια των παιδιών του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα τριπλό οικογενειακή έγκλημα εκτυλίχθηκε στο χωριό Βάλχα, στη επαρχεία Ποντεβέδρα στη Γαλικία. Ένας άνδρας δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του, την πρώην κουνιάδα του και την πρώην πεθερά του χθες Δευτέρα , 39, 27 και 57 ετών αντίστοιχα, μπροστά στα δύο παιδιά τους , ηλικίας 4 και 7 ετών, που έτρεξαν να κρυφτούν στο σπίτι ενός γείτονα.

Ο δράστης αυτής της τριπλής δολοφονίας, ο José Luis Abeto, 41 ετών, συνελήφθη από την  αστυνομία, όπου επιβεβαίωσε την δολοφονία. Δεν υπάρχουν προηγούμενες καταγγελίες για βία στην οικογένειά του. Σημειώνεται, ότι το ζευγάρι ήταν σε διάσταση.

Ειδικότερα, η δράστης πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του, τη στιγμή που προετοιμαζόταν να φύγει από το σπίτι της για να πάει τα παιδιά της στο σχολείο, γύρω στις 8.20 π.μ. τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, Javier Losada, σε δηλώσεις του , το θύμα πρόλαβε να καλέσει τη μητέρα και την αδερφή της για βοήθεια όταν είδε τον πρώην σύζυγό της. Όταν κατέβηκαν, πυροβολήθηκαν και αυτές . Ο άντρας έφυγε μετά τη διάπραξη του τριπλού εγκλήματος και πήγε στο σπίτι των γονέων του, στην Ames, όπου και συνελήφθη.

Να σημειώσουμε, ότι με τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, πυροβολήθηκε η άτυχη μητέρα. Στη συνέχεια, πυροβόλησε και την πρώην πεθερά του και την πρώην αδελφή του στο κτήμα του σπιτιού. Ενώ στη συνέχεια, έφυγε, σύμφωνα με την lasexta.com.

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Ρωσία για επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία: Να μη βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα

Πειραιά: Η Cosco θα αρχίσει τα έργα αμέσως μετά την έγκριση του επενδυτικού σχεδίου της

Ο Πούτιν προτείνει στη Σαουδική Αραβία να αγοράσει ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X