Ο Προβοκάτορας

Αλμυρές αυξήσεις στα διόδια και ο Σταϊκούρας μπορεί και να μπινελικωθεί…

Αλμυρές αυξήσεις στα διόδια και ο Σταϊκούρας μπορεί και να μπινελικωθεί…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χολωμένος εμφανίζεται ο Χρήστος Σταϊκούρας, γιατί οι παραχωρησιούχοι αποφάσισαν να αυξήσουν, χωρίς να τον ρωτήσουν, τα διόδια στους αυτοκινητόδρομους. Λογικό είναι να εκνευριστεί ο υπουργός Μεταφορών αφού  όπως ο ίδιος ανακοίνωσε «χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε ενημέρωση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αποφάσισαν, επιδεικνύοντας αναξιοπιστία, να προβούν σε σημαντική αύξηση των διοδίων από τον επόμενο μήνα. Προχώρησαν δε, μεταγενέστερα, σε δημοσιοποίηση της σχετικής πρόθεσης.»

Δηλαδή τι μας λέει ο υπουργός; Οτι τον έγραψαν κανονικά στα παλαιότερα των υποδημάτων τους  και αποφάσισαν αυξήσεις παρότι ο ίδιος δεν ήθελε. Του έδειξαν δηλαδή ποιος είναι το αφεντικό και αυτό φαίνεται τσάντισε το υπουργό της κυβέρνησης του 41%, που νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι γουστάρει.

Ελπίζουμε να μην κάνει καμία κουτουράδα ο υπουργός και μπινελικωθεί για κανένα δίωρο με τους παραχωρησιούχους, όπως έκανε με τους τραπεζίτες. Γιατί μπορεί να τους τσαντίσει και να αυξήσουν κι΄ άλλο το διόδια. Οπότε τα υπουργικά μπινελίκια θα τα πληρώσουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων.

Ηρεμα υπουργέ. Αντί για μπινελίκια ρίξε κανένα πρόστιμο. Δεν μπορεί κάπου θα έχουν παραβιάσει τη συμφωνία και όπως ακούγεται κάνουν διάφορα κόλπα με τις  υπηρεσίες συντήρησης…Δεν μπορεί κοτζάμ υπουργό του 41% να τον αγνοούν επιδεικτικά.

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X