Ο Προβοκάτορας

Δημοσκοπική προβοκάτσια ενόψει…

Δημοσκοπική προβοκάτσια ενόψει…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η επιχείρηση αναστήλωσης του ηθικού των ενοίκων του Μαξίμου και της κυβερνητικής παράταξης μέσω των δημοσκοπήσεων φαίνεται πως καλά κρατεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως δημοσκόπηση που θα δει το φως της δημοσιότητας το βράδυ σε μεγάλο κανάλι βρίσκει τη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πέριξ του 5%!

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4,9% και άλλες για πάνω από 5,5%!

Προσοχή, όχι στη λεγόμενη «παράσταση ψήφου», αλλά στην πρόθεση ψήφου!

Το ερώτημα είναι αν μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας αυτής -και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μας- θα συνεχίσουν να ανησυχούν για την… αυτοδυναμία στο μέγαρο Μαξίμου ή μήπως θα αρχίσουν πάλι να μας ζαλίζουν με ψεύτικες κορώνες για πράγματα που ούτε οι ίδιοι δεν πιστεύουν.

Αλλά είπαμε και άλλες φορές πως ο επικοινωνιακός μηχανισμός θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα. Μόνο να μην ξεχνούν ότι οι οργισμένοι πολίτες εξοργίζονται πολύ περισσότερο με ανόητες και προκλητικές προσπάθειες αναστήλωσης του καταρρέοντος οικοδομήματος του Μαξίμου και της Ν.Δ.. Και αντί να είναι ταπεινοί μην τυχόν και πείσουν κάποιους πολλιτες, γίνονται προκλητικοί και ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι των θυμωμένων Ελλήνων.

Αλλά και οι δημοσκόποι δεν σέβονται λίγο την αξιοπιστία των εταιρειών τους; Τόσο πολύ υποταγμένοι στο Μαξίμου είναι πια και προβαίνουν σε δημοσκοπικές…προβοκάτσιες!

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X