Ο Προβοκάτορας

Ενα Νόμπελ οικονομίας για τον Αδωνι…

Ενα Νόμπελ οικονομίας για τον Αδωνι…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενα Νόμπελ οικονομίας για τον Αδωνι. Τί λέω; Οχι μόνο το Νόμπελ. Ολα τα βραβεία οικονομίας που δίνονται στον πλανήτη σε ένα έτος. Εχει τόση μεγάλη ικανότητα και τώρα το μαθαίνουμε; Είναι τόσο ικανός και μας το έκρυβαν. Οχι κυρία Μανωλίδου κάνατε λάθος, για να μην πω κάνατε έγκλημα σε βάρος των Ελλήνων που δεν τα βγάζουν πέρα. Επρεπε να μας ενημερώσετε πολύ νωρίτερα.

Θα σας θερμοπαρακαλούσα εσάς και τον κύριο υπουργό να μας δώσετε τον προϋπολογισμό, καθώς και το μενού το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ. Κάντε το κυρία Μανωλίδου και θα σας ευγνωμονεί όλη η Ελλάδα. Και όχι μόνο αυτό. Στις επόμενες εκλογές τον Αδωνι θα τον… σταυρώσουν τόσοι πολλοί, που… Αρκεί βεβαίως να καταφέρουν να επιζήσουν με 38,40 ευρώ τις επτά ημέρες.

Δηλαδή, όπως λέτε τη βγάζουμε με 153,6 ευρώ για 4 εβδομάδες, τουτέστιν λιγότερα από τα 200 ευρώ για ένα μήνα που είχε πει στο παρελθόν ο σύζυγός σας. Και τώρα εγώ ο πονηρός σκέφτομαι αν η υπουργική αμοιβή ήταν 200 ευρώ, η οικογένεια Γεωργιάδη-Μανωλίδου θα την έβγαζε άνετα. Και θα είχατε και καταθέσεις ή μπορεί επενδύσεις αν έχετε ροπή προς τις επενδύσεις. Γρήγορα τα μενού κυρία Μανωλίδου!

Ο Προβοκάτορας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X