Ο Προβοκάτορας

Επική γκάφα Μητσοτάκη: Για δεύτερη φορά μείωσε τους…μισθούς

Επική γκάφα Μητσοτάκη: Για δεύτερη φορά μείωσε τους…μισθούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αλλεργία με τις αυξήσεις των μισθών φαίνεται πως έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρά τις προεκλογικές εξαγγελίες για αυξήσεις. Απόδειξη το λεκτικό λάθος που έκανε για τους μισθούς μιλώντας σήμερα το πρωί στο OPEN και το οποίο μπορεί να προκάλεσε θυμηδία, ωστόσο αποκάλυψε και τις μύχιες σκέψεις του νεοφιλελεύθερου πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για τους μισθούς αντί να πει για αύξηση μισθών είπε για μείωση, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι αλλεργικός στην «αύξηση μισθών».

«Ο καλύτερος τρόπος να μειωθούν οι μισθοί είναι να μειώνεται συνεχώς η ανεργία και να δημιουργούνται πολλές και καλύτερα πληρωμένες  θέσεις εργασίας» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το σημαντικότερο είναι πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός αναφέρετε σε μείωση μισθών αντί σε αύξηση. Συγκεκριμένα στην Πτολεμαΐδα είχε αναφέρει  ότι η κυβέρνηση τήρησε τις βασικές της δεσμεύσεις και μείωσε τους μισθούς.

Και επειδή τος δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, μας κάνει να υποψιαζόμαστε πως στο μυαλό του δεν είναι η αύξηση, αλλά η μείωση των μισθών, πράγμα που το πέτυχε με την πολύ μεγάλη μείωση των πραγματικών μισθών εξαιτίας του πληθωρισμού.   Και βεβαίως τίθεται ένα επιπλέον ερώτημα:  Αμα δε μπορεί ούτε να το πει, μπορεί να το κάνει;

Ο Προβοκάτορας

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X