Ο Προβοκάτορας

Η μικρή αγγελία που “τσακίζει” τα pass του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η μικρή αγγελία που “τσακίζει”  τα pass του Κυριάκου Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα κυβερνητικά pass μπορούν να σου εξασφαλίσουν μία καλύτερη ζωή, μία ποιότητα ζωής. Εξάλλου επαναφέρουν στην επικαιρότητα εκείνο το τρομερό διαφημιστικό σλόγκαν «πες μου που pass να σε πάω». Και όντως η κυβέρνηση με την προπαγάνδα της προσπαθεί να σε πείσει ότι με το pass μπορείς να πας καλύτερα. Βέβαια, ο πρωταρχικός της στόχος και επιδίωξη είναι να pass στην κάλπη και να της ρίξεις το ψηφαλάκι.

Αν τα καταφέρει να πείσει πολλούς με χάντρες, καθρεφτάκια, σανό και προπαντός κουτόχορτο, θα έχει πετύχει το στόχο της. Μόνο που εμείς οι υπόλοιποι, πλην των δικών της παιδιών και των διαπλεκόμενων, δεν θα πάμε πουθενά όσα pass και αν μαζέψουμε.

Εμείς μπορούμε από τώρα να το διασκεδάσουμε βλέποντας τη μικρή αγγελία, που πραγματικά με διαβρωτικό χιούμορ αποκαλύπτει τη μεγάλη κοροϊδία, τη μεγάλη απάτη θα λέγαμε για να ακριβολογούμε, της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η απάντησή μας θα μπορούσε να είναι και μελωδική, τραγουδώντας το “δεν πάω πουθενά…”. Ετσι, για να τους τη σπάσουμε και να καταλάβουν οι πορφυρογένητοι ότι και οι αριστεροί έχουν δικαίωμα στο χαβιάρι. Μόνο που δεν αγοράζεται με τα 0,73 ευρώ του market pass.

Ο Προβοκάτορας  

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X