Ο Προβοκάτορας

Η…παραδρομή του Σκάι και η προβοκάτσια σε βάρος του Ευάγγελου Αποστολάκη

Η…παραδρομή του Σκάι και η προβοκάτσια σε βάρος του Ευάγγελου Αποστολάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους εδέησε ο Σκάι να προχωρήσει σε διόρθωση της προβοκάτσιας που έκανε σε βάρος του ναυάρχου ε.α. Ευάγγελου Αποστολάκη. Για τη «αποκατάσταση της αλήθειας» όπως είπε το κανάλι και όπως πάντα εκ παραδρομής στο κείμενο της απομαγνητοφώνησης δεν αναγραφόταν ένα δεν και όπως αντιλαμβάνεστε το νόημα όσων είπε ο υπουργός Αμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών ήταν εντελώς διαφορετικά από αυτά που γράφτηκαν στην απομαγνητοφώνηση του Σκάι.

Εκ παραδρομής είπε ότι έγινε και όχι επι τούτου. Και έβαλε ο διάβολος το χεράκι του και το λάθος έγινε μόνο σε ένα σημείο κρίσιμο και ήταν τέτοιο που εννοούσε τα αντίθετα απ΄όσα είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Εκ παραδρομής είπαμε.

Ολόκληρη η αναφορά του Σκάι έχει ως εξής: «Σημειώνεται ότι στην αρχική ανάρτηση με τις δηλώσεις του κ. Αποστολάκη ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ αναγραφόταν η δήλωση χωρίς το «δεν» με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση ως προς το πραγματικό περιεχόμενο των θέσεων του κ. Αποστολάκη. Προς αποκατάσταση της αλήθειας η δήλωση του κ. Αποστολάκη έχει ως εξής: «ΔΕΝ νομίζω ότι έχουμε περιθώρια να βάλουμε ‘νερό στο κρασί μας’ ή να δεχτούμε κάποιες παραχωρήσεις. Δεν πρέπει να το συζητάμε, και δεν το συζητάμε».

Ατιμη…παραδρομή.

Ο Προβοκάτορας

Δημοσίευμα του skai.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X