Ο Προβοκάτορας

Κάνουν τους…χαζούς για να καθυστερήσουν την παρουσία του Χρήστου Ράμμου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Κάνουν τους…χαζούς για να καθυστερήσουν την παρουσία του Χρήστου Ράμμου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φοβισμένοι, ταραγμένοι ή απελπισμένοι είναι στη Ν.Δ. βλέποντας τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων για τις υποκλοπές να έρχεται καταπάνω τους. Δεν ξέρω τι θα πείτε εσείς, αλλά εγώ σας λέω ότι είναι χωρίς σχέδιο πλέον γιατί δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει την επομένη.

Γιατί είναι πολιτικά ανόητο να εμποδίζουν για λίγο χρόνο, κάνοντας ακόμα και τους βλάκες και ότι δεν καταλαβαίνουν το περιεχόμενο της επιστολής του Προέδρου της ΑΔΑΕ. Και γιατί είναι ανόητο; Διότι δεν μπορούν να αποτρέψουν τη σύγκληση της Επιτροπής, αλλά μόνο να την καθυστερήσουν.

Βλέπετε η Επιτροπή μπορεί να συγκληθεί να με τα δύο τρίτα των μελών της και από τη στιγμή που όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι σύμφωνα, η Επιτροπή θα συγκληθεί και θα είναι ντάλα μεσημέρι, όπως θα έλεγαν και οι παλιοί πολιτικοί.

Συνεπώς αρνούμενοι τώρα τη σύγκληση αποκαλύπτουν όχι το φόβο και την αγωνία, αλλά και ότι δεν έχουν σχέδιο για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού θεσμικού προβλήματος.

Και εν τέλει τι σχέδιο να έχουν όταν δεν γνωρίζουν τι αποκαλύψεις θα γίνουν. Γι΄ αυτό πηγαίνουν βλέποντας και κάνοντας ακόμα και τους…χαζούς!

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X