Ο Προβοκάτορας

Κύριε Μπαρδάκη ο Χειμάρας και τα άλλα μπουμπούκια των απευθείας αναθέσεων να επιστρέψουν τα χρήματα

Κύριε Μπαρδάκη ο Χειμάρας και τα άλλα μπουμπούκια των απευθείας αναθέσεων να επιστρέψουν τα χρήματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη “δαγκάνα” του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος πιάστηκε ο Θέμης Χειμάρας και θα γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί αν έχει διαπράξει τα κακουργήματα της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Μάλλον θα πρέπει να έχει μετανιώσει πολύ ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για τα κουτοπόνηρα κόλπα που έκανε, γιατί μπορεί να τα πληρώσει πανάκριβα.

Είναι μία καλή αρχή αυτή του κ. Χρήστου Μπαρδάκη. Ομως, Νομίζω ότι δεν θα πρέπει να περιοριστεί στον Θέμη Χειμάρα, αφού είναι πάρα πολλά τα μπουμπούκια που έκαναν πάρτι με το δημόσιο χρήμα μέσω των απευθείας αναθέσεων. Εχουν αποκαλυφθεί αρκετά από τον Παύλο Πολάκη, ωστόσο είναι πολύ περισσότερα, αφού το χρήμα που έρρευσε μέσω αυτής της κομπιναδόρικης φόρμουλας φτάνει στα 9 δισεκατομμύρια ευρώ.

Και ασφαλώς όπως ο κάθε πολίτης αντιλαμβάνεται όταν έχουν γίνει τεράστιες υπερτιμολογήσεις χρήματα δεν πήραν μόνο οι ευνοημένοι επιχειρηματίες, αλλά και εκείνοι που τους ανέθεσαν τις δουλειές. Και για να κελαηδήσουν τα πουλάκια θα πρέπει ο κύριος Μπαρδάκης πρώτα να τα βάλει σε κάποιο κλουβί και στη συνέχεια να ζητήσει να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν.

Το τελευταίο θα πονέσει πολύ γιατί θα πρέπει να επιστρέψουν και τα “δωράκια” που έκαναν, για λόγους αβροφροσύνης και ευγένειας πάντα, σε εκείνους που τους έδωσαν τη δουλειά…Και τότε κάποιοι μπορεί να ανοίξουν το στοματάκι τους αν τους δοθεί η δυνατότητα να πέσουν στα μαλακά…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X