Ο Προβοκάτορας

Ο ασύδοτος και επικίνδυνος…Λουδοβίκος

Ο ασύδοτος και επικίνδυνος…Λουδοβίκος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο καθεστώς του Κυριάκου Μητσοτάκη ο απόλυτος άρχων, το τσιτάχ, ο Μωυσής ή Λουδοβίκος μπορεί να γράφει στα παλαιότερα των πανάκριβων υποδημάτων του τη Δικαιοσύνη και κανένας Ντογιάκος να μην αντιδρά. Και μάλιστα είναι τέτοια η αλαζονεία που φτάνει να ομολογεί το κουρέλιασμα της Δικαιοσύνης ανερυθρίαστα στο υπουργικό συμβούλιο.

Και για να μην μακρυγορούμε  ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε θρασύτατα ότι άκουσε τα ηχητικά της μοιραίας νύχτας του δυστυχήματος των Τεμπών, τα οποία, μαζί με άλλα στοιχεία της δικογραφίας, διέρρευσαν παράνομα, ενώ λίγα 24ωρα πριν, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος είχε διατάξει ποινική έρευνα για την διαρροή των στοιχείων της δικογραφίας!

Είπε συγκεκριμένα κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Προσωπικά ακούγοντας τους διαλόγους, τους επίμαχους διαλόγους το βράδυ του δυστυχήματος, αισθάνθηκα αυτό που πιστεύω ότι αισθανθήκατε κι εσείς και αισθάνθηκαν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες: οργή αλλά και ντροπή. Έχω όμως μία υποχρέωση να μετατρέψω αυτά τα συναισθήματά μου σε δημιουργική δράση».

Κατά τα άλλα, εγγυήθηκε όμως… απόλυτη διαφάνεια στην έρευνα! «Πρώτον απόλυτη, επαναλαμβάνω, απόλυτη διαφάνεια στην έρευνα, ώστε να εντοπιστούν τα σφάλματα και να κριθούν δίκαια όσοι εμπλέκονται», είπε χαρακτηριστικά!

Ασύδοτοι εντελώς και επικίνδυνοι ομολογούν θρασύτατα ότι είναι υπεράνω της Δικαιοσύνης.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X