Ο Προβοκάτορας

Σάλεψε εντελώς ο Αρης Πορτοσάλτε…

Σάλεψε εντελώς ο Αρης Πορτοσάλτε…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης Πορτοσάλτε σάλεψε εντελώς. Εκτός κι΄ αν δίνει τα διαπιστευτήρια για να αναλάβει τη θέση του Βασίλη Κικίλια, δηλαδή υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ωθώντας στα άκρα το δόγμα Μητσοτάκη ¨εκκενώστε”.

Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή για να μην σαλέψουμε κι΄ εμείς μαζί με τον Αρη.

Την περασμένη εβδομάδα σε κάποια φάση περίεργη (ποιος ξέρει αν ξύπνησε ανάποδα ή κάποιος τρίτος τον έβαλε για να τσιγκλίσει τον Κυριάκο) ζήτησε να αναλάβει κάποιος άλλος αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί. Να παραμερίσει και να ανατεθεί η δουλειά σε κάποιον άλλον. Τι εννοούσε ακριβώς, μόνο ο ίδιος το γνωρίζει, γιατί  την άλλη μέρα έκανε διορθώσεις  και παράπονα ότι τον παρερμήνευσαν, τον παρεξήγησαν. Οπως  περίπου και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης πριν παραιτηθεί.

Μετά το ατόπημα φαίνεται πως κάποιοι του χρέωσαν κάτι, το οποίο ο Αρης όφειλε να το ξεχρεώσει και το  έκανε σήμερα όταν αντιλαμβανόμενος την πραγματική ουσία του μεγαλειώδους Μητσοτακικού δόγματος “εκκενώστε” το έθεσε σε εφαρμογή  ζητώντας από τους κατοίκους της Θεσσαλίας να αλλάξουν χωριό, περιφέρεια, χώρα ίσως και πλανήτη και ότι  κακώς επέμεναν να ζουν σε περιοχές οι οποίες τελικά πλημμύρισαν.

Ακούστε την μοναδικά ευφυή παρέμβαση του Αρη Πορτοσάλτε την οποία ο  Κυριάκος Μητσοτάκης σίγουρα αναμένεται να την εκτιμήσει δεόντως. Αν θα τον κάνει και υπουργό Προστασίας του Πολίτη μένει  να το δούμε. Τίποτα δεν αποκλείεται στο καθεστώς  Μητσοτάκη όταν βρίσκεται σε πανικό. Εδώ ο αποδεδειγμένα αποτυχημένος Χρήστος Στυλιανίδης έγινε υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας,  ο …επιτυχημένος (στην προπαγάνδα) Αρης Πορτοσάλτε δεν μπορεί να γίνει;

 

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X