Ο Προβοκάτορας

Το κιτς, η γελοιότητα και η χοντροκοπιά του Νότη Μητσράκη

Το κιτς, η γελοιότητα και η χοντροκοπιά του Νότη Μητσράκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η γελοιότητα, η πολιτική κουταμάρα ή το κιτς είναι χειρότερο; Θα μου πείτε ότι σε έναν πολιτικό άνδρα του διαμετρήματος του Νότη Μηταράκη μπορείτε να τα συναντήσετε και τα τρία και ενδεχομένως και άλλα χαρίσματα.

Ο μέγιστος αυτός πολιτικός, ο γίγαντας της πολιτικής σκέψης και προπαντός πράξης τί έκανε ή αν θέλετε τι αποδέχτηκε να γίνει στο υπουργείο του; Εφτιαξαν χριστουγεννιάτικες μπάλες με τη φωτογραφία του. Ναι καλά διαβάσατε και το επαναλαμβάνουμε. Εφτιαξαν χριστουγεννιάτικες μπάλες με τη φωτογραφία του.

Σημαντική είδηση: Δημοσκόπηση MRB: Κλείνει πολύ η ψαλίδα-Δημιουργείται αντιΝΔ μέτωπο

Ο ίδιος ή κάποιος σύμβουλος  ή συνεργάτης θα είχε τη φαεινή ιδέα πως Χριστούγεννα έρχονται, εκλογές πλησιάζουν (ήδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε ανεπίσημα τον προεκλογικό αγώνα) καλό θα ήταν να αξιοποιηθούν οι γιορτές για προβολή του γίγαντα της πολιτικής.

 

Και το έκαναν, όπως βλέπετε στη φωτογραφία ή για να είμαστε ακριβείς τη διέπραξαν την πολιτική αβελτηρία και τη χοντροκοπιά, χωρίς να σκεφτούν ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο προφίλ του υπουργού και να τον γελοιοποιήσει σε ανθρώπους με το ελάχιστο επίπεδο γούστου.  και να το ερμηνεύσουν ως πράξη που συνάδει με τις χάντρες και τα καθρεφτάκια προς τους Ινδιάνους…

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Για κοιτάξτε προσεκτικά τη φωτογραφία. Βλέπετε με πόσο στοχαστικό βλέμμα ατενίζει το μέλλον. Είναι αυτό ίδιον των μεγάλων ανδρών της σκέψης, των στοχαστών…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X