Επιλογές

Ο Σαμαράς απειλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Ο Σαμαράς απειλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουν διαρραγεί. Η τοποθέτηση στη θέση του επιτρόπου του Μαργαρίτη Σχοινά και προπαντός η ανάδειξή και ως Αντιπροέδρου προκάλεσε οργή στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος πιστεύει, σύμφωνα με ανθρώπους που συνομιλούν μαζί του, ότι είναι θύμα συμπαιγνίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ηδη έστειλε τα μηνύματα μέσω του φιλικού του site Antinews.gr. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό πανούργο.  Επίσης, προειδοποιεί ότι θα γίνει άνω-κάτω το κόμμα στην περίπτωση που ο Αντώνης Σαμαράς δεν προταθεί για το θώκο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ηδη ακούγονται ονόματα από την Κεντροαριστερά όπως της Αννας Διαμαντοπούλου, του Βαγγέλη Βενιζέλου, του Νίκου Αλεβιζάτου και της Μαρίας Δαμανάκη, όπως ήδη σας έxει ενημερώσει ο eretikos.gr.

Το παρασκήνιο για το μπρα ντε φερ Σαμαρά Μητσοτάκη είναι πλούσιο. Σας το αποκαλύπτει η Κυριακάτικη kontranews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης ότι ο Αντώνης Σαμαράς προειδοποιεί (άλλοι θα έλεγαν ότι απειλεί) τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αναταραχή στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα, ορισμένοι κάνουν λόγο ακόμα και για επιχείρηση ανατροπής της κυβέρνησης, πράγμα μάλλον πολύ δύσκολο. Εξάλλου, η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα. Οπότε μάλλον δεν θα επιχειρήσει για δεύτερη φορά ο Αντώνης Σαμαράς να ανατρέψει πρωθυπουργό με τον επώνυμο Μητσοτάκης.

Επίσης, υπάρχουν πολιτικοί, αλλά και πολιτικοί αναλυτές, οι οποίοι ερμηνεύουν την αναφορά του ονόματος του Αλέξη Τσίπρα στην κατάθεσή του για τη Novartis στους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, ως απόπειρα να φέρει σε δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κι΄ αυτό γιατί ο πρωθυπουργός και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα απαλλάξουν τον Αλέξη Τσίπρα ή αν θα συστήσουν εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή, βάζοντας βόμβα στα θεμέλια του πολιτικού κλίματος.

Νέα επίθεση Σαμαρικών κατά Μητσοτάκη-Φαρμακερά υπονοούμενα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X