Οικονομία

Ανοίγουν 55 θέσεις στην Δημόσια Υγεία της ΕΕ! Δικαιολογητικά και προθεσμίες

Ανοίγουν 55 θέσεις στην Δημόσια Υγεία της ΕΕ! Δικαιολογητικά και προθεσμίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

55 θέσεις για νέους διοικητικούς υπαλλήλους στη Γενική Διεύθυνση Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Grange της Ιρλανδίας προκηρύσσει με γενικό διαγωνισμό η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 20 άτομα στον τομέα της Υγείας και ασφάλειας τροφίμων (έλεγχος, επιθεώρηση και αξιολόγηση) και 35 άτομα στον τομέα πολιτικής και νομοθεσίας σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και των ζωοτροφών.

Αυτά πρέπει να έχετε για τις συγκεκριμένες θέσεις

Οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν θα πρέπει να ασκούν όλα τα καθήκοντα που σχετίζονται με ελέγχους, επιθεωρήσεις, αναλύσεις και επισκοπήσεις επίσημων συστημάτων ελέγχου και θα πρέπει να αναμένουν συχνά ταξίδια.

Οιενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον 2 επίσημες γλώσσες της ΕΕ , τη μία τουλάχιστον σε επίπεδο C1 (πολύ καλή γνώση) και την άλλη τουλάχιστον σε επίπεδο Β2 (ικανοποιητική γνώση) και επιπλέον να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ και τουλάχιστον τετραετή επαγγελματική εμπειρία σχετική με τη φύση των καθηκόντων τους.

Νέο mega-deal 150 εκατ. ευρώ από την ξενοδοχειακή αλυσίδα Ikos!

Ειδικά για τις 35 θέσεις απαιτείται εξειδικευμένο πτυχίο στην κτηνιατρική, τη γεωργία, τη χημεία, τη νομοθεσία για τα τρόφιμα και τη διατροφή, τη βιολογία, την επιστήμη τροφίμων (π.χ. χημεία τροφίμων, βιοχημεία, τεχνολογίες τροφίμων, μικροβιολογία), την πολιτική επιστήμη, την οικονομική επιστήμη στον τομέα των γεωργικών ειδών διατροφής και τουλάχιστον τετραετής επαγγελματική εμπειρία.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO, epso.europa.eu, έως τις 17 Απριλίου 2018.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X