Κοινωνία

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέο ωράριο μετακίνησης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέο ωράριο μετακίνησης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απαγόρευση κυκλοφορίας – Προς αλλαγή ωραρίου

Την ίδια ώρα, σε ισχύ βρίσκονται μέτρα τα οποία δεν θυμίζουν lockdown καθορίζουν όμως σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητά μας, όπως η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους (εκτός από την εστίαση) και η απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία ξεκινά στις 00:30.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη, από τις αρχές Ιουνίου μπορεί να εξεταστεί παράταση της καταληκτικής ώρας από τις 00:30 που είναι σήμερα και ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στο καλοκαίρι θα υπάρχει κατάργηση αυτού του μέτρου.

Τα επόμενα ανοίγματα

Συνεχίζεται το σταδιακό «άνοιγμα» της χώρας, καθώς προχωρά το πρόγραμμα εμβολιασμών και τα επιδημιολογικά δεδομένα βρίσκονται σε ύφεση.

Την επόμενη Δευτέρα, 31 Μαΐου, θα επαναλειτουργήσουν και τα γυμναστήρια, το πλαίσιο λειτουργίας των οποίων αναμένεται να καθοριστεί τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ημέρα θα ανοίξουν και οι υπηρεσίες ευεξίας, σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας των Κέντρων Αισθητικής, αλλά και άλλες δραστηριότητες όπως χώροι δεξιώσεων, σε εξωτερικούς χώρους σύμφωνα με τους κανόνες της εστίασης.

Θήβα: Νέο περιστατικό θρόμβωσης με 45χρονη μετά από εμβολιασμό με Johnson & Johnson

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X