Οικονομία

Δ. Κοντομηνάς: Δύσκολες ώρες για τον πατριάρχη των ελληνικών ασφαλίσεων

Δ. Κοντομηνάς: Δύσκολες ώρες για τον πατριάρχη των ελληνικών ασφαλίσεων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει τις τελευταίες εβδομάδες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» και βρίσκεται υπό 24ωρη ιατρική παρακολούθηση.

Ο 81χρονος επιχειρηματίας έχει στο πλευρό του την κόρη του Μαρία και το γαμπρό του Αριστοτέλη Τζιαμπίρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγωγή του στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

Αρχικά ο επιχειρηματίας παρέμεινε στο Κτήμα της Βαρυμπόμπης έχοντας σε 24ωρη βάση κάποιον εξειδικευμένο γιατρό και αποκλειστική νοσοκόμα. Η υγεία του όμως άρχισε να επιδεινώνεται και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρουσίαζε συνεχείς ουρολοιμώξεις, ωστόσο το βασικό πρόβλημα για το οποίο εισήλθε για νοσηλεία είναι ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι εκτός από τα οργανικά προβλήματα, ο επιχειρηματίας φέρεται να παρουσιάζει και νοητική εξασθένηση.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι καλύτερα, παρ’ όλα αυτά οι γιατροί είναι συγκρατημένοι και τονίζουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει δύσκολη.

Forthnet: Τρέχουν οι εξελίξεις για το deal με Μαρινάκη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X