Οικονομία

Ελλάκτωρ: Όλα έτοιμα για το… βελούδινο διαζύγιο των μετόχων

Ελλάκτωρ: Όλα έτοιμα για το… βελούδινο διαζύγιο των μετόχων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που παρακολουθούν την υπόθεση, να επισημοποιηθεί το διαζύγιο μεταξύ των βασικών μετόχων της Ελλάκτωρ. Δηλαδή των αδελφών Αναστασίου (σ.σ. Πρόεδρος) και Δημητρίου Καλλιτσάντση (σ.σ. Αντιπρόεδρος) και των Λεωνίδα Μπόμπολα (σ.σ. δ/νων σύμβουλος) και Δημήτρη Κούτρα (σ.σ. Αντιπρόεδρος), με τις τυπικές διαδικασίες να έχουν ολοκληρωθεί.

Ξεκινά η 4η αξιολόγηση! Αυτά είναι τα μεγάλα «αγκάθια»

Οι ίδιες πηγές μιλούν για “βελούδινο” διαζύγιο, το οποίο θα έχει ως βάση τη συνέχιση του καλού κλίματος και της φιλίας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, που διέπει, εδώ και χρόνια, τις δύο πλευρές παρά τα όσα, έχουν κατά καιρούς, γραφεί.

Η επόμενη μέρα στην Ελλάκτωρ

Στο δια ταύτα, η πλευρά των αδελφών Δημ. και Αναστ. Καλλιτσάντση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δρομολογεί την μεταβίβαση της συμμετοχής της – διαμορφώνεται συνολικά σε 10,3% – σε τίμημα που έχει προσδιοριστεί στους εναπομείναντες βασικούς μετόχους κ.κ. Κούτρα και Μπόμπολα.

Tesla: Έρχεται στην Ελλάδα και έχει… τρεις Έλληνες!

Την κίνηση αυτή εκτιμάται ότι θα διαδεχτεί η ολοκλήρωση του σχεδίου αναδιάρθρωσης του ομίλου Ελλάκτωρ με ενδεχόμενη αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων.

Η πλευρά Καλλιτσάντση, όπως σημειώνουν κύκλοι προσκείμενη σε αυτήν, θα εστιάσει, αυτόνομα πλέον, την προσοχή της σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Σημειώνεται ότι ο Αναστ. Καλλιτσάντσης κατέχει τη θέση του προέδρου στην Ελλάκτωρ από το 2006, ενώ ο Δ.Καλλιτσάντσης, από τον Ιούνιο του 2002, με τη συγχώνευση της Ελληνικής Τεχνοδομικής με την ΤΕΒ διατελεί μέλος του δ.σ. του ομίλου και της Reds.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X