Ελλάδα

Έκτακτη επικαιρότητα από το Mega με αφορμή τη ΔΕΘ (pic&vid)

Έκτακτη επικαιρότητα από το Mega με αφορμή τη ΔΕΘ (pic&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο ενημερωτικής σιωπής και θα μεταδώσουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη ομιλία στα πλαίσια της ΔΕΘ. Ζωντανά θα καλύψουμε και αύριο τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους, όπως κι επίσης το επόμενο Σαββατοκύριακο ζωντανά θα καλύψουμε την συνέντευξη τύπου και την ομιλία που θα παραχωρήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης».

Με αυτό το on, λίγο μετά τις 21.00 και έπειτα από μία κάρτα που ενημέρωνε «Η ομιλία του πρωθυπουργού» η Λίνα Δρούγκα, από το στούντιο ειδήσεων του Mega Channel ανήγγειλε στους τηλεθεατές ότι το κανάλι θα μεταδώσει ζωντανά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στην τελετή εγκαινίων της 82ης ΔΕΘ.

https://www.youtube.com/watch?v=ivOZ1CJqWD4

Tο ιστορικό κανάλι, που είχε σιγήσει ενημερωτικά από τον περασμένο Σεπτέμβριο, επανήλθε, ίσως διότι έπαιξε ρόλο και η πρόσφατη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των εργαζομένων στο σταθμό με τον μεγαλομέτοχο του, Γιάννη Βαρδινογιάννη, από την οποία μπορεί να αποκόμισαν κάτι θετικό για το μέλλον του σταθμού.

Σήμερα , Κυριακή, το κανάλι θα καλύψει την συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, και στο στούντιο της Αθήνας απέναντι από την κάμερα αναμένεται να λάβει θέση, σε ρόλο παρουσιαστή  ο Αντώνης Φουρλής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X