Ελλάδα

Μπριζίτ και Μπέττυ: Στο Σταύρος Νιάρχος και στην Ακρόπολη ντυμένες στα λευκά… (pics)

Μπριζίτ και Μπέττυ: Στο Σταύρος Νιάρχος και στην Ακρόπολη ντυμένες στα λευκά… (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον ενθουσιασμό της από την επίσκεψή της στην Ελλάδα εξέφρασε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας που ξεναγήθηκε από την σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και κατόπιν στην Ακρόπολη. 

Η Μπριζίτ Τρονιέ δήλωσε χαρούμενη στους δημοσιογράφους που την περίμεναν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Εκεί έφτασε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα συνοδευόμενη από την Μπέττυ Μπαζιάνα.

«Είναι η πρώτη μας επίσκεψη στην Ελλάδα κι αυτό είναι σημαντικό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε στην Αθήνα», είπε η κυρία Μακρόν. Μάλιστα ακολούθως έδωσε το λόγο στην κυρία Μπαζιάνα, η οποία όμως αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση στις κάμερες. 

Η κυρία Μακρόν για την επίσκεψη στην Ακρόπολη άλλαξε παπούτσια, καθώς προτίμησε μαύρες πλατφόρμες, ενώ φορά τα ίδια ρούχα με τα οποία έφτασε στην Αθήνα. Η κυρία Μπαζιάνα επέλεξε ένα λευκό φόρεμα και nude γόβες για να συνοδεύσει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

Ήδη από νωρίς το μεσημέρι τα μέτρα ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή ήταν αυξημένα ενώ οι τουρίστες που βρίσκονταν στον ιερό βράχο ειδοποιήθηκαν από τους υπεύθυνους ότι η Ακρόπολη δεν θα δέχεται κοινό από τις 3 το μεσημέρι.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος η κυρία Μακρόν ξεναγήθηκε στους χώρους της Λυρικής σκηνής, ρωτώντας, μάλιστα για το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Η διερμηνέας της εξήγησε ότι ξεκινάει με Ηλέκτρα και καθώς ξεκίνησε να της εξηγεί γύρω από το έργο, η Μπριζίτ Μακρόν τής εξήγησε ότι δεν χρειάζεται καθώς το γνωρίζει.

Ακολούθως οι δύο κυρίες ανέβηκαν στο φάρο, είδαν τη θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό και φαληρικό όρμο, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους του Σταύρος Νιάρχος.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα επιφύλασσε μια έκπληξη στην Μπριζίτ Μακρόν καθώς είχε κανονίσει συνάντηση με νέους επιχειρηματίες και επιστήμονες. Όλοι μαζί κάθισαν σε ένα κιόσκι και συζήτησαν για τις συνθήκες στην Ελλάδα, με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη «διαρροή εγκεφάλων», με την κυρία Μακρόν να δίνει κάρτες του πολιτικού γραφείου του συζύγου της στους νέους και να τους λέει ότι μπορούν να καλέσουν εκεί, αν χρειαστούν οτιδήποτε.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X