Ελλάδα

Ο Έκτωρ Κουφοντίνας απάντησε στον Κώστα Μπακογιάννη

Ο Έκτωρ Κουφοντίνας απάντησε στον Κώστα Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Σχολίασε σε μια συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης, πριν λίγες μέρες ο Κώστας Μπακογιάννης στο Athens Voice «δεν έχω καμία διάθεση ούτε να ξεχάσω ούτε να συγχωρέσω. Δεν είμαι παπάς.
Είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε όλοι μαζί. Εμείς και τα παιδιά μας. Και γιατί όχι; Κάποια μέρα ο γιος μου να μπορέσει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Δεν το αντέχω. Έχω ακόμα μέσα μου οργή και μίσος. Μακάρι όμως να το κάνει ο Παύλος. Ελπίζω να του μεταδώσω την αγάπη, όχι το μίσος.»
Τα λεγόμενα του Κώστα Μπακογιάννη σχολίασε ο Έκτωρ Κουφοντίνας, γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έγραψε σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook :
Κώστα αν ο γιος μου καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον γιο σου θα τον είχα αποκληρώσει πρώτα εγώ. Κενά και υποκριτικά ευχολόγια, την στιγμή που αυτή η οικογένεια παρεμβαίνει στην «δικαιοσύνη» δηλώνοντας ευθαρσώς: «Κανένας νόμος δεν θα βγάλει έξω τον Κουφοντίνα».
 
Αυτά επί της βεντέτας. Πολιτικά μιλώντας, θα μας χωρίζει πάντα ούτως ή άλλως η άβυσσος των ταξικών μας θέσεων. Διδαχθείτε τουλάχιστον όμως λιγάκι τακτ από τους παραδοσιακούς εσωκομματικούς σας αντιπάλους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X