Ελλάδα

Τα νέα επεισόδια στο σίριαλ για την τύχη του Mega.

Τα νέα επεισόδια στο σίριαλ για την τύχη του Mega.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Δεν θέλω να κλείσει το Mega», φέρεται να είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στους εκπρόσωπους εργαζομένων του Mega, στη συνάντηση που είχαν μαζί του. Απο την άλλη όμως ο μεγαλομέτοχος της Τηλέτυπος Α.Ε. δεν άρθρωσε κάτι «που να εμπνέει σιγουριά».

Φαίνεται πως τώρα αρχίζουν τα νέα επεισόδια στο σίριαλ επιβίωσης του καναλιού και το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο έστω και ως σκέψη δεν βγαίνει από το μυαλό των εδώ και 11 μήνες απλήρωτων εργαζομένων οι οποίοι μοιάζουν με βατράχια στο νερόλακκο που τσακώνονται τα βουβάλια, δεδομένου ότι προχθές είδαν να καταβάλλεται ο μισθός Σεπτεμβρίου 2016.

Στην συνάντηση ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων ότι εξετάζεται η υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 106 του νόμου 3588 ώστε να εφαρμοστεί το μοντέλο Μαρινόπουλου. Εφόσον εγκριθεί- συνεπάγεται κουρεμα οφειλών κατα 60%- και σε αυτό κύριο λόγο έχουν οι τράπεζες, τότε θα εφαρμοστεί σχέδιο αναδιοργάνωσης του Mega, που προβλέπει μετακόμιση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Κάτω Κηφισιά και κατ επέκταση, συγχώνευση κάποιων δομών του με εκείνων του Star Channel.

Ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε αισιόδοξος για την έκβαση των πραγμάτων πριν την διενέργεια διαγωνιστικού διαγωνισμού από το ΕΣΡ για τις τηλεοπτικές άδειες, αλλά σημείωσε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα εφαρμοστεί, όπως είπε, plan B, χωρίς να δώσει έστω περίγραμμα.

Ανάλογη πρόθεση, επαναδραστηριοποίησης του Mega, είχε εκφράσει και ο νέος μέτοχος του Mega, Βαγγέλης Μαρινάκηςς, στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη. Εκεί, σε συήτηση με επιχειρηματίες της ομογένειας που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ναυτιλίας, ο εφοπλιστής λέγεται ότι είχε πεί πως εντός του πρώτου δεκαημέρου Δεκεμβρίου 2017 το κανάλι της Μεσογείων θα επαναλειτουργήσει. Μέχρι τότε όμως οι 90 ημέρες που μεσολαβούν μοιάζουν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X