Διεθνή

Τιμωρήθηκαν βιαστές στην Ινδία – Τους λίντσαραν και τους διαπόμπευσαν γυμνούς! (vid)

Τιμωρήθηκαν βιαστές στην Ινδία – Τους λίντσαραν και τους διαπόμπευσαν γυμνούς! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν Ινδοί πολίτες, κάτοικοι της πόλης Γινγκκιόνγκ. Συγκεκριμένα, λίντσαραν και διαπόμπευσαν τους δύο βιαστές μιας 17χρονης. 

Το  πλήθος εντόπισε τους δράστες τους ακινητοποίησε, τους ξεγύμνωσε, τους λίντσαρε, τους έδεσαν τα χέρια στην πλάτη και τους διαπόμπευσαν ολόγυμνους στους δρόμους της πόλης.

Οι δυο άνδρες που το προηγούμενο βράδυ μαζί με δύο ακόμη είχαν βγει ραντεβού με 17χρονη που είχαν γνωρίσει μέσω διαδικτύου και ακολούθως την βίασαν και οι τέσσερις και την παράτησαν γυμνή έξω από το σπίτι της.

https://youtu.be/Tw2UFicaS7Q

Με αίματα στο κεφάλι από το ξύλο, χωρίς ρούχα και ανήμποροι να αντιδράσουν, οι βιαστές του κοριτσιού «παρέλασαν» σε όλους τους δρόμους της περιοχής, πριν οδηγηθούν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και συλληφθούν.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας παραδέχθηκε το περιστατικό, αλλά δεν φαίνεται πως θα δώσει συνέχεια, καθώς οι βιασμοί στην Ινδία έχουν αυξηθεί δραματικά και το πρόβλημα έχει γιγαντωθεί.

Όλα ξεκίνησαν ωστόσο, όταν η 17χρονη «γνωρίστηκε» με τον έναν από τους δύο δράστες μέσω διαδικτύου και συμφώνησε να συναντηθεί μαζί του.

Στο ραντεβού παρουσιάστηκε ο ίδιος και τρεις φίλοι του, οι οποίοι τη βίασαν και την παράτησαν έξω από το σπίτι της στις 2 τα ξημερώματα.

Οι συγγενείς και οι γείτονες του κοριτσιού εντόπισαν τους δύο από τους τέσσερις δράστες, για να ακολουθήσουν όλα όσα θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: Daily Mail

Τραγωδία στη Βενεζουέλα: 68 νεκροί μετά από πυρκαγιά σε φυλακή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X