Γυναίκα

Chylak: Τσάντες με 15.000 σε λίστα αναμονής

Chylak: Τσάντες με 15.000 σε λίστα αναμονής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τσάντες με 15.000 άτομα σε λίστα αναμονής…. Ποιο είναι αυτό το νέο brand. Chylak, ιδρύθηκε το 2014 από την Πολωνή Zofia Chylak. Μια μάρκα που ειδικεύεται σε δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ. Οι τσάντες κατασκευάζονται στην Πολωνία, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα. Το δέρμα και τα αξεσουάρ προμηθεύονται από την Ιταλία. Κάθε συλλογή που δημιουργείται έχει περιορισμένο αριθμό με τυπωμένο το serial number με χρυσό σε κάθε τσάντα.

“Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να καλύψουμε τη ζήτηση, αλλά δεν θέλουμε να κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Ορισμένα μοντέλα πωλούνται μέσα σε πέντε λεπτά

“Όταν σχεδιάζεις μια τσάντα, δεν μπορείς να σκεφτείς μόνο την εμφάνισή της. Σήμερα, μια τσάντα είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο εξάρτημα. Είναι ένα αντικείμενο που το χρησιμοποιείς καθημερινά. Για αυτό πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Είναι σημαντικό για μένα να συνδυάσω το σχέδιο και τη λειτουργία της, έτσι ώστε κάθε τσάντα να είναι πρακτική και ελκυστική. Επίσης πρέπει να είναι και διαχρονική και μοντέρνα. ”

Το 2015 η επωνυμία Chylak ονομάστηκε “Μάρκα της Χρονιάς”

Η άνοιξη ήρθε με το σύνθημα-βάλτε χρώμα παντού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X