Χωρίς Κατηγορία

ΔΕΗ: Από 1ης Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα

ΔΕΗ: Από 1ης Νοεμβρίου το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό ρεύμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το χειμερινό ωράριο για το νυχτερινό τιμολόγιο του ηλεκτρικού ρεύματος θα αρχίσει να εφαρμόζεται από 1ης Νοεμβρίου, υπενθυμίζει η ΔΕΗ στους καταναλωτές.

Συγκεκριμένα το ωράριο της χειμερινής περιόδου για τους πελάτες της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων νησιών είναι 3 μμ-5 μμ και 2 πμ έως 8 πμ.

Στα μη διασυνδεδεμένα νησιά το μειωμένο τιμολόγιο εφαρμόζεται από 3.30-5.30 μμ και 2 πμ έως 8 πμ.

Θερινή περίοδος: 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου

· 23:00-07:00

Συνεχές ωράριο*

Όλο το έτος : 23:00 έως 07:00

* Το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον. Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής) δηλαδή, μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας). Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους γραφεία εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ (link: http://www.deddie.gr/el/upiresies/simeia-eksupiretisis) για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ.

ΔΕΗ Νυχτερινό ρεύμα

Στην περίπτωση που επιθυμείτε το Οικιακό Τιμολόγιο με Χρονοχρέωση, απαιτείται :

1. Να επισκεφτείτε το αρμόδιο γραφείο εξυπηρέτησης για Υπηρεσίες Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας μαζί σας ένα λογαριασμό ρεύματος, την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να:

· Υποβάλετε σχετική αίτηση.

· Καταβάλετε 34 € ευρώ πλέον ΦΠΑ, που αποτελεί τη συμμετοχή σας στις δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο ΔΕΔΔΗΕ.

2. Να επισκεφτείτε οποιοδήποτε Κατάστημά της ΔΕΗ, έχοντας μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας, ώστε να υπογράψετε νέα Σύμβαση Προμήθειας στο όνομά σας.

Νυχτερινό ρεύμα: Αυτά είναι τα νέα τιμολόγια ΔΕΗ με μειώσεις 65% ΗΔΙΚΑ ΚΟΤ - Κoινωνικό τιμολόγιο ρεύματος Νυχτερινό ρεύμα ωράριο 2019 - ΔΕΗ: Τι αλλάζει από σήμερα 1η Μαϊου Ηλεκτρικό ρεύμα: Αλλαγές στα τιμολόγια - Ποιοι θα δουν μείωση
ΔΕΗ Νυχτερινό ρεύμα Πότε ξεκινάει Ποιες ώρες είναι το Χειμώνα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας ΔΕΗ

Επικοινωνήστε με τη ΔΕΗ τηλεφωνικά, καλώντας ΔΩΡΕΑΝ το Τμήμα Τηλεφωνικής

Για κλήσεις από το εξωτερικό μπορείτε να καλείτε στο +30 211 211 0770

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 7:00 π.μ. έως 9:00 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τμήμα τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών της ΔΕΗ (τηλ/ 800-900-1000), καθώς και στα κατά τόπους καταστήματα της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ.

 

Έκτακτο μήνυμα Τσιόδρα μετά την έκρηξη των κρουσμάτων: Κοιτάμε να αποφύγουμε το lockdown

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X