Χωρίς Κατηγορία

«Δεν σκέφτηκα καν να τα μετρήσω» λέει η Άννα Μιαρίτη που παρέδωσε την τσάντα με το μικρό «θησαυρό»

«Δεν σκέφτηκα καν να τα μετρήσω» λέει η Άννα Μιαρίτη που παρέδωσε την τσάντα με το μικρό «θησαυρό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άννα Μιαρίτη είναι η Βολιώτισσας βιοπαλαίστριας που παρέδωσε στην Αστυνομία την τσάντα, μέσα στην οποία βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα, καθώς και ένα χρυσό ρολόι μεγάλης αξίας.

Ο ξεχασιάρης, αλλά τυχερός -χάρη στην τιμιότητα της 40χρονης γυναίκας- κάτοχος της τσάντας είναι ένας εργολάβος Δημοσίων Έργων από τη Λάρισα, ο οποίος άφησε την άφησε στο καφέ που εργάζεται η Άννα Μιαρίτη.

Ήταν περίπου 11-12 το μεσημέρι, όταν σε καρέκλα στο πεζοδρόμιο, είδα ξεχασμένη μια σκουρόχρωμη αντρική τσάντα ώμου. Εκείνη την ώρα υπήρχε κίνηση στο κατάστημα και στην περιοχή ευρύτερα, καθώς έφευγε το τρένο των 12.

Προσπαθούσα να έχω το νου μου στην τσάντα, καθώς είδα μια παρέα διερχόμενων νεαρών να κοντοστέκονται, να προσπερνούν και να επανέρχονται”, λέει η ίδια στο myvolos.net…

Όταν η γυναίκα μετέβη με το εύρημα στην Αστυνομία, διαπίστωσε ότι περιείχε έναν μικρό θησαυρό. Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα 19.900 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50, 100, 200 και 500 ευρώ, ένα χρυσό ρολόι του οποίου η αξία εκτιμήθηκε στα 30.000 ευρώ, χρυσές κάρτες τραπεζών, βιβλιάρια καταθέσεων και μπλοκ επιταγών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για εργολάβο, κάτοικο Αθηνών που ταξιδεύει συχνά ενώ όπως έγινε γνωστό, ο ιδιοκτήτης – κάτοχος της τσάντας έδωσε τα νόμιμα εύρετρα -350 ευρώ-στη γυναίκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X