Επιλογές

Δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο: Εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο

Δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο: Εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άκρως εξοργιστικά είναι τα όσα φέρεται να υποστήριξε ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο και τα οποία αποκάλυψε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο 19χρονος φαίνεται να ρίχνει το έγκλημα στον 21χρονο άντρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η κοπέλα τους παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο.

Η 19χρονος φέρεται να υποστήριξε πως ήθελε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο αλλά ο 21χρονος του είπε να την πετάξουν στα βράχια.

«Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ τον φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε: «Πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε». Τελικά, φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή, στη θάλασσα, στους Πεύκους…», φέρεται να είπε ο 19χρονος.

Προθεσμία πήραν οι κατηγορούμενοι

Τις κατηγορίες που τους βαραίνουν άκουσαν σήμερα από τον εισαγγελέα ο 19χρονος και ο 21χρονος που κατηγορούνται από το Λιμενικό ως οι δράστες της άγριας δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Εναντίον των κατηγορούμενων για τη δολοφονία της φοιτήτριας έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για βιασμό.

Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή. Οι έρευνες από την πλευρά του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό φέρεται να έχει παραδεχθεί τη συμμετοχή του στο έγκλημα.

Ο 21χρονος αρνείται τις κατηγορίες και με βάση τα όσα έχει αναφέρει ο δικηγόρος του φαίνεται να ισχυρίζεται πως δεν συμμετείχε στην μεταφορά της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη από το σπίτι στους Πεύκους ως την παραλία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X