Ελλάδα

Εγκατάλειψη βρέφους: Η 19χρονη μητέρα δηλώνει μετανιωμένη

Εγκατάλειψη βρέφους: Η 19χρονη μητέρα δηλώνει μετανιωμένη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων που εξέφρασαν την πρόθεση να βαφτίσουν το κοριτσάκι, εντόπισαν από κάμερες ασφαλείας την μητέρα του νεογέννητου, ξεκινώντας από το καρότσι που είχε απομακρυνθεί από σούπερ μάρκετ της περιοχής, ελέγχοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του, αξιοποιώντας στοιχεία από τα μητρώα δημόσιων μαιευτηρίων, αλλά και με την σκέψη ότι η μητέρα δεν αποκλείεται να μένει κάπου εκεί κοντά.

Η 19χρονη ομολόγησε χθες την πράξη της ότι εγκατέλειψε το βρέφος, σε καροτσάκι από σούπερ μάρκετ.

Το νεογέννητο αγγελούδι ήταν τυλιγμένο σε μια πετσέτα, και ήταν μόλις επτά ημερών, ενώ υπήρχε ακόμη στον ομφάλιο λώρο του το μανταλάκι από το νοσοκομείο.

Σημειώνεται, ότι μετανιωμένη, δήλωσε στους αστυνομικούς για την απερίσκεπτη κίνηση της: « Την αγαπάω την κόρη μου και θέλω να επιστρέψει κοντά μου για να την μεγαλώσω. Οι οικονομικοί λόγοι με ανάγκασαν να την αφήσω στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενώ ο πατέρας της μικρής δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί μας. Η θεία μου και θετή μου μητέρα που με μεγάλωσε δεν μπορούσε να σηκώσει το οικονομικό βάρος και για το μωρό, καθώς ελάμβανε μια μικρή σύνταξη» υποστήριξε.

Πλήρη άγνοια για την εγκατάλειψη του βρέφους, δήλωσε στους αστυνομικούς η θετή μητέρα της 19χρονης που είπε: «Δεν ήξερα πως εγκατέλειψε το μωρό, μου είπε πως το είχε αφήσει σε σπίτι μιας φίλης της».

Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Σικάγο: Δάκρυσε εικόνα της Παναγίας σε ελληνική εκκλησία

Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα! Πότε πληρώνεται η τέταρτη δόση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X