Χωρίς Κατηγορία

Η εμφάνιση της Meghan Markle που θεωρήθηκε «τολμηρή» από κάποιους Βρετανούς! (vid)

Η εμφάνιση της Meghan Markle που θεωρήθηκε «τολμηρή» από κάποιους Βρετανούς! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μεγάλη μερίδα του κόσμου στο πλευρό τους, αλλά υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θεωρούν πως δεν έπρεπε να αφήσουν το παλάτι και κρίνουν την κάθε τους κίνηση.

Η δούκισσα του Σάσεξ  εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Harry σε βίντεο για την Evening Standard, όπου παραχώρησαν μια συνέντευξη για το Black History Month στη Μεγάλη Βρετανία και τον ρατσισμό και το ντύσιμο της ήταν εξαιρετικό, αλλά κάποιοι θεώρησαν πως ήταν τολμηρό!

Η Meghan Markle επέλεξε ένα ασύμμετρο πλεκτό top του designer Victor Glemaud σε καμηλό απόχρωση με cut out στο ντεκολτέ και με αυτόν τον τρόπο έδειξε πως ακολουθεί τςι τάσεις!

Υπέροχη!

Δείτε την:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“We must end structural racism in Britain”⁣ ⁣ ⁣ Harry and Meghan spoke to @eveningstandard exclusively about their new campaign for Black History Month.⁣ ⁣ Go to our Instagram Stories to learn more about the #BHMNextGenTrailblazers⁣ ⁣ @sussexroyal #blackhistorymonth #bhm #blackhistorymonthuk #sussexroyal #dukeofsussex #blackhistorymonth2020 #trailblazers #poc #blacktrailblazersuk

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evening Standard (@evening.standard) στις

Δείτε ακόμη: Οι «μελισσοκόμοι» του οίκου Kenzo έφεραν μια περίεργη ατμόσφαιρα στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X