Media

Η κωλοτούμπα του Γιώργου Λιάγκα για τη γιαγιά του Κασσελάκη

Η κωλοτούμπα του Γιώργου Λιάγκα για τη γιαγιά του Κασσελάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λιάγκας είναι αυτός και όχι μόνο θα κάνει την κωλοτούμπα του, αλλά θα μεταθέσει τις ευθύνες σε άλλους, όπως κάνουν οι δειλοί που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τέλος πάντων, ο παρουσιαστής έκανε μία μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα και μάλιστα έφτασε στο σημείο να δηλών

Συγκεκριμένα, απάντηση επιχείρησε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας για τη «γιαγιά» του Στέφανου Κασσελάκη που μίλησε στην εκπομπή του το πρωί της Τρίτης (19/9).

«Είμαι ένας άνθρωπος από τους λίγους σε αυτή την πιάτσα τη δημοσιογραφική που έχω κάνει λάθη, τα έχω παραδεχτεί, τα έχω πληρώσει σε χρήματα και επαγγελματικό παρκάρισμα. Απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς και όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος και όχι εγώ και άλλος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.

Να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, δεν έχει καλούς συμβούλους, δεν το πάει καλά το πράγμα. Θα τα πούμε όλα στην πορεία. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι η καλύτερη λύση και για τον ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύω ότι είναι και μία λύση που συμβολίζει πολλά πράγματα μπροστά για τα ελληνικά πολιτικά και κοινωνικά δεδομένα».

Σχόλιο eretikos.gr: Ωραία κυβίστηση…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X